Microsoft Windows 11 ile yeni AI Tools Copilotu duyurdu

3 Ekim 2023 Salı

Teknolojiyle ilişki kurma ve teknolojiden yararlanma şeklimizi temelden değiştiren yeni bir yapay zeka çağında Microsoft Copilot adını verdiği uygulamasını duyurdu. Windows 11, Microsoft 365 ve Edge ve Bing'li web tarayıcısında kullanılabilen bir uygulama olarak çalışacak veya ihtiyacınız olduğunda sağ tıklamayla kendini gösterecektir. Copilot, 26 Eylül'den itibaren Windows 11'e yönelik ücretsiz güncellemesinin bir parçası olarak ilk haliyle ve bu sonbaharda Bing, Edge ve Microsoft 365 Copilot genelinde kullanıma sunulmaya başlayacak. Microsoft Copilot duyurusunda bütün ürünlerinde yer alacak ve aşağıda özellikler ile gelecektir. 

  • 150'den fazla yeni özellik içeren bir sonraki Windows 11 güncellemesi şimdiye kadarki en iddialı güncellemelerinden biri olup Copilot'un gücünü ve yeni AI destekli deneyimleri Paint, Photos, Clipchamp ve daha fazlası gibi uygulamalara doğrudan Windows PC'nize getiriyor.
  • Bing, OpenAI'nin en yeni DALL.E 3 modeli için destek ekleyecek ve arama geçmişinize dayalı olarak daha kişiselleştirilmiş yanıtlar, yeni bir yapay zeka destekli alışveriş deneyimi ve Bing Chat Enterprise'a yönelik güncellemeler sunarak onu daha mobil ve görsel hale getirecek.
  • Microsoft 365 Copilot, çalışma şeklinizi tamamen değiştirecek yeni bir yapay zeka asistanı Microsoft 365 Chat ile birlikte 1 Kasım 2023'ten itibaren kurumsal müşterilerin kullanımına sunulacak.
  • Ayrıca, tüm bu yapay zeka deneyimlerini sizin için hayata geçiren güçlü yeni Surface cihazlarında yer alacak ve bugünden itibaren ön siparişe açılabilirler.

Duyurunun videosunu https://youtu.be/5rEZGSFgZVY  adresinden izleyebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsiniz.